
Utrudnienia w kursowaniu busów Krakowie w dn. 06.04.2025 r.
5 kwietnia, 2025
Kursy realizowane w dniach 1-4 maja 2025
23 kwietnia, 2025Szanowni Pasażerowie,
w okresie wielkanocnym będziemy realizować wybrane kursy zgodnie z legendą rozkładu jazdy.
Poniżej informacja dot. kursów realizowanych w dniach 14-22.04.2025 roku.
17.04.2025 (Wielki Czwartek)
- Zawoja – Kraków, Żywiec – Kraków – kursy realizowane zgodnie z rozkładem
- Zawoja – Sucha B., Palcza – Sucha B. – realizowane tylko kursy z oznaczeniem „D”
18.04.2025 (Wielki Piątek)
- Zawoja – Kraków, Żywiec – Kraków – kursy realizowane zgodnie z rozkładem
- Zawoja – Sucha B., Palcza – Sucha B. – realizowane tylko kursy z oznaczeniem „D”
19.04.2025 (Wielka Sobota)
- Odjazdy z Zawoi do Krakowa: 04:10 C, 06:00 M, 08:00 P, 12:00 M, 14:00 M, 15:00 P
- Odjazdy z Suchej B. do Krakowa: 04:50, 06:50, 08:50, 12:50, 14:50, 15:50
- Odjazdy z Krakowa do Zawoi: 06:30 M, 09:30 P, 10:30 M, 15:00 P, 16:30 M, 18:30 M
- Odjazdy z Suchej B. do Zawoi: 07:50 M, 10:50 P, 11:50 M, 16:20 P, 17:50 M, 19:50 M
C – kurs z Zawoi Centrum; M – kurs z/do Zawoi Markowej; P – kurs z/do Zawoi Policzne
- Żywiec – Kraków, Zawoja – Sucha B.; Palcza – Sucha B. – brak kursów
20.04.2025 (Wielkanoc)
- Nie realizujemy żadnych kursów
21.04.2025 (Poniedziałek Wielkanocny)
- Odjazdy z Zawoi do Krakowa: 12:10 M, 14:00 M, 15:30 P
- Odjazdy z Suchej B. do Krakowa: 13:00, 14:50, 16:20
- Odjazdy z Krakowa do Zawoi: 15:00 P, 16:40 P, 18:50 P
- Odjazdy z Suchej B. do Zawoi: 16:20 P, 18:00 P, 20:10 P
M – kurs z/do Zawoi Markowej; P – kurs z/do Zawoi Policzne
- Żywiec – Kraków; Zawoja – Sucha B.; Palcza – Sucha B. – brak kursów
22.04.2025 (wtorek)
- Zawoja – Kraków, Żywiec – Kraków – kursy realizowane zgodnie z rozkładem
- Zawoja – Sucha B., Palcza – Sucha B. – realizowane kursy tylko z oznaczeniem „D”
SZCZEGÓŁOWY ROZKŁAD JAZDY DOSTĘPNY JEST WYSZUKIWARCE KURSÓW NA NASZEJ STRONIE – ROZKŁAD JAZDY.
INFOLINIA 535 535 801 (pon – pt 8:00 – 16:00)
W dniach 17-21.04.2025 roku Infolinia oraz Biuro Obsługi Pasażera będą nieczynne.